JORNA Gedenktekens
kwaliteit sinds 1918

Ruwe grafmonument in Friesland bestellen

Bent u momenteel op zoek naar een grafmonument, passend bij uw persoonlijke smaak of die van uw overleden dierbare? Het kiezen van een grafmonument kan enerzijds een heel mooi moment zijn; u kiest een laatste rustplaats, een plek waar anderen u of een overleden dierbare kunnen herdenken. Tegelijkertijd kan het emotioneel beladen zijn. Een rustige, persoonlijke aanpak bij het kiezen van bijvoorbeeld een ruwe grafmonument in Friesland is om die reden wenselijk. Jorna Gedenktekens biedt het u; samen met u gaan we op zoek naar een ruw gedenkteken, passend bij uw wensen.

Ruwe monumenten
Ruwe monumenten

Mogelijkheden bij keuze ruwe grafmonument in Friesland

Wanneer u voor een ruwe grafmonument in Friesland kiest, bieden we u verschillende mogelijkheden. Kies allereerst tussen een enkel- en dubbel grafmonument. Een dubbel grafmonument is interessant, wanneer u samen met uw partner begraven wilt worden. Naast de keuze tussen een enkel- en dubbel monument, kunt u kiezen tussen een ruwe grafmonument in Friesland met en zonder grafbedekking. Deze grafbedekking komt in tal van verschillende vormen. Denk aan een grafbedekking welke u zelf kunt vullen met siergrind of bijvoorbeeld enkele planten. Een alternatief is een gesloten steen, qua stijl passend bij de rest van het grafmonument.

Advies bij kiezen ruwe grafmonument in Friesland

Wilt u een goed beeld hebben van de verschillende mogelijkheden die u heeft bij de keuze voor een ruwe grafmonument in Friesland? Op onze website vindt u al verschillende voorbeelden van grafmonumenten, die eerder door ons zijn geproduceerd. Er is vaak ontzettend veel mogelijk! Ook nodigen we u van harte uit in onze showroom, waar we u de diverse opties voor kunnen leggen. Het helpt u een weloverwogen keuze te maken.