JORNA Gedenktekens
kwaliteit sinds 1918

Lasergravures op natuursteen in Opeinde

Wilt u het grafmonument van een overleden dierbare van een symbool of tekening laten voorzien? Jorna Gedenktekens is u graag van dienst. Wij hebben een ruime ervaring in het aanbrengen van lasergravures op natuursteen in Opeinde en de omgeving hiervan. Met deze lasergravures kunt u een grafmonument persoonlijker maken. Denk aan een afbeelding van een dier wat de overledene aansprak, een afbeelding van twee handen die elkaar raken, enzovoorts. Heeft u al een beeld bij de lasergravures in natuursteen die u aanspreken? Naast een afbeelding, kunt u ook een foto in natuursteen laten graveren.

Lasergravures

Aanpak bij aanbrengen lasergravures in natuursteen bij Opeinde

Wanneer u voor lasergravures in natuursteen bij Opeinde kiest, starten we met een inventarisatie van uw persoonlijke voorkeuren. We zijn benieuwd naar de afbeelding of foto die u in het grafmonument wilt laten laseren. Het aanbrengen van lasergravures in natuursteen bij Opeinde is een hele duurzame keuze; de tekening of foto blijft lang mooi. Ook wanneer een grafmonument aan slecht weer wordt blootgesteld. We laten u graag voorbeelden zien van eerder aangebrachte lasergravures. Dit geeft u een goed beeld van de mogelijkheden die u tegenwoordig heeft.

Lasergravures
Lasergravures

Grafmonument met lasergravures in natuursteen bij Opeinde

Niet alleen voor het aanbrengen van lasergravures in natuursteen bij Opeinde kunt u rekenen op Jorna Gedenktekens. We bieden u graag een compleet grafmonument aan, waarbij u naast de lasergravures voor bijvoorbeeld een grafbedekking kunt kiezen. Wij bieden zowel enkele- als dubbele grafmonumenten aan. Op onze website leest u meer over onze dienstverlening en de wijze waarop we u kunnen helpen bij de keuze voor een grafmonument met lasergravures in natuursteen bij Opeinde.