JORNA Gedenktekens
kwaliteit sinds 1918

Lasergravures in natuursteen rond Groningen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van lasergravures in natuursteen rond Groningen? Jorna Gedenktekens helpt u graag verder. Het realiseren van lasergravures vormt een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening; het leveren van gedenktekens, naadloos passend bij uw persoonlijke smaak. Middels lasergravures in natuursteen is het mogelijk een gedenkteken van een bepaalde tekening of een symbool te voorzien, passend bij u of een overleden dierbare om u heen. U heeft hierbij keuze uit tal van verschillende mogelijkheden. Onze vakmensen adviseren u graag persoonlijk.

Lasergravures

Voorbeelden van lasergravures in natuursteen in Groningen

Kijk alvast eens naar de voorbeelden op onze website. Het geeft u een goed beeld van de lasergravures in natuursteen rond Groningen, die we voor u kunnen realiseren. Denk aan een fraai boeket met rozen, twee handen die elkaar vasthouden of bijvoorbeeld een duif. Ook het gebruik van een symbool, verwijzend naar een hobby of passie van uzelf of een overleden dierbare kan het overwegen waard zijn. Denk aan twee voetbalschoenen, een tennisracket, enzovoorts. Vaak vertelt een lasergravure iets over degene die onder de gedenksteen begraven is.

Lasergravures in natuursteen rond Groningen realiseren

We nodigen u van harte uit eens langs te komen bij Jorna Gedenktekens, zodat we u meer kunnen vertellen over onze manier van werken en de lasergravures in natuursteen rond Groningen die we reeds gerealiseerd hebben. Dit geeft u een goed beeld van de mogelijkheden en biedt inspiratie voor de lasergravures in uw eigen gedenkteken. Zoals eerder aangehaald, bieden we u graag een complete oplossing. Kies zowel een gedenkteken, als een lasergravure aansluitend op uw persoonlijke wensen en smaak. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden uw vragen graag.