JORNA Gedenktekens
kwaliteit sinds 1918

Jorna Gedenktekens biedt u een grafsteen bij Ureterp

Bent u op zoek naar een grafsteen bij Ureterp? Jorna Gedenktekens helpt u graag op weg. Er zijn verschillende soorten monumenten waaruit kunt kiezen. Het is niet altijd even gemakkelijk om een keuze te maken; niet voor uzelf, maar ook niet voor iemand die reeds overleden is. Persoonlijk advies, geduld en iemand die met u meedenkt is gewenst. Jorna Gedenktekens biedt u enkele- en dubbele monumenten. Voor een dubbel monument kiest men vaak, wanneer het om een graf gaat waar partners samen komen te liggen. Nog altijd wordt regelmatig voor deze optie gekozen, daar de gedachte achter zo’n graf veel mensen aanspreekt.

Jorna Gedenktekens

Mogelijkheden bij grafsteen rond Ureterp

Zowel de enkele-, als dubbele monumenten worden in tal van verschillende varianten aangeboden. Het verschil zit hierbij onder meer in het type steen wat gebruikt wordt voor het monument. Kiest u voor een wat grovere steen, of moet de steen strak worden afgewerkt? Bij een dubbel monument kan de naam van beiden alvast in de steen gegraveerd worden. De sterfdatum van de laatste overledenen zal logischerwijs op een later moment worden toegevoegd. Naast de keuze tussen een enkel- en dubbel monument, biedt Jorna Gedenktekens u de keuze uit een monument met en zonder grafbedekking.

Grafsteen rond Ureterp bekijken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft, wanneer u een grafsteen bij Ureterp bestelt via Jorna Gedenktekens? Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs, zodat we nader kennis kunnen maken. Ook verwijzen we u graag naar de verschillende pagina’s op onze website. Op deze pagina’s vindt u voorbeelden van monumenten die we eerder gemaakt hebben voor onze afnemers. Welk type monument spreekt u aan?

Dubbel monument met grafbedekking