JORNA Gedenktekens
kwaliteit sinds 1918

Passende grafsteen bij Marum selecteren

Het selecteren van een passende grafsteen bij Marum is niet eenvoudig. Gedurende dit proces komen er afhankelijk van de situatie veelal de nodige emoties vrij. Dat is niet gek; het is heel begrijpelijk. Jorna Gedenktekens helpt u graag bij het kiezen van een grafsteen in Marum, passend bij uw eigen karakter of die van een overleden dierbare. In ons assortiment bieden we u een breed scala aan gedenkmonumenten. Hierbij kunt u niet alleen kiezen tussen verschillende modellen en vormen grafstenen, maar ook uit diverse steensoorten. Het maakt dat u vrijwel zeker een grafsteen vindt, waar u een goed gevoel bij heeft.

Jorna Gedenktekens
Dubbel monument met grafbedekking

Mogelijkheden bij kiezen grafsteen rond Marum

Bij de keuze voor een grafsteen in Marum kunt u kiezen tussen een enkel- en dubbel monument. Voor een dubbel monument wordt logischerwijs gekozen, wanneer u of een overledene samen met diens partner begraven wil worden. Vaak worden bij een dubbel monument beide namen in de grafsteen gegraveerd. Logischerwijs voegt men de sterfdatum van beide overledenen op een later moment toe. Niet alleen kiest u bij Jorna Gedenktekens tussen een enkel- en dubbel monument. Ook heeft u de keuze tussen een gedenksteen met en zonder grafbedekking.

Advies bij aankoop grafsteen in Marum

Vindt u het op dit moment nog lastig een keuze te maken uit de verschillende opties die u heeft? Laat u persoonlijk adviseren door onze adviseurs. Bij de keuze voor een grafsteen in Marum leggen we u graag verschillende mogelijkheden voor. Vooraf verwijzen we u ook graag naar onze website. Op de verschillende pagina’s vindt u talloze voorbeelden van grafstenen die we eerder ontworpen hebben. Het geeft u een goed beeld van hetgeen er mogelijk is.

Dubbel monument met grafbedekking