JORNA Gedenktekens
kwaliteit sinds 1918

Persoonlijke grafsteen in Friesland kopen

Na het overlijden van een dierbare breekt er een zware periode aan voor nabestaanden; een periode van rouw, verdriet en verwerking. Onderdeel hiervan kan het uitzoeken van een grafsteen in Friesland zijn. Anderen kiezen er al voor hun dood voor om een grafsteen uit te zoeken. Zo kunnen ze grafsteen qua stijl laten aansluiten bij hun persoonlijke smaak. Jorna Gedenktekens helpt u graag op weg, wanneer u voor uzelf of een overleden dierbare op zoek bent naar een mooie grafsteen in Friesland. Met meer dan 100 jaar ervaring weten we u op een prettige manier te adviseren, wat u helpt bij het maken van een keuze.

Jorna Gedenktekens

Verschillende opties bij aanschaf grafsteen in Friesland

Wanneer u op zoek gaat naar een grafsteen in Friesland zal al snel duidelijk worden, dat u keuze heeft uit verschillende opties. Kies bijvoorbeeld allereerst tussen een losse grafsteen en een grafsteen met grafbedekking. In dat laatste geval heeft u de keuze uit verschillende soorten grafbedekking. Denk aan het verschil tussen een grafbedekking middels een volledig dekkende steen, of een grafbedekking middels een stukje aarde of grind in een met steen gecreëerd vak rond het graf. Naast enkele grafstenen, bieden we ook dubbele grafstenen aan voor stellen die uiteindelijk samen begraven wensen te worden.

Advies bij aankoop grafsteen in Friesland

Het kiezen van een grafsteen in Friesland kan om verschillende redenen bijzonder lastig voor u zijn. Het heeft een emotioneel aspect, naast het feit dat het aanbod aan grafstenen zeer breed is. Onze vakmensen staan voor u klaar, om u hierin te begeleiden. We kijken graag samen met u wat u zelf of een overleden kenmerkt, om op basis daarvan te zoeken naar een passend grafmonument.