JORNA Gedenktekens
kwaliteit sinds 1918

Verschillende mogelijkheden bij kiezen grafsteen in Burgum

Het kiezen van een passende grafsteen in Burgum is voor veel mensen niet gemakkelijk, door de emoties die het met zich meebrengt. Bent u op zoek naar een geschikte grafsteen bij Burgum voor uzelf of voor een overleden dierbare? Jorna Gedenktekens helpt u hier graag bij. Wij voorzien u op een persoonlijke, respectvolle en geduldige manier van hulp. In ons assortiment vindt u naast enkele monumenten ook dubbele monumenten. Die laatste optie wordt vaak gekozen, wanneer men samen met een partner of een familielid begraven wordt. Veel mensen vinden het een mooie gedachte, dat stellen op een later moment herenigd worden. Een dubbel monument past hier goed bij.

Jorna Gedenktekens

Mogelijkheden bij selecteren grafsteen bij Burgum

Bij het kiezen van een grafsteen bij Burgum heeft u niet alleen de keuze tussen een enkel- en dubbel monument. Ook kunt u kiezen tussen een grafsteen met en zonder grafbedekking. U kunt de grafbedekking naar eigen inzicht invullen. Kiest u voor een steen, welke over het graf van de overledene valt of wenst u een holle grafbedekking? U kunt de grafbedekking in dit geval vullen met keien, grind of bijvoorbeeld enkele planten. Zowel de grafbedekking als de grafstenen zelf worden in verschillende soorten en stijlen aangeboden.

Advies over passende grafsteen bij Burgum

Wenst u advies over een geschikte grafsteen in Burgum, passend bij het karakter van een overledene? De adviseurs van Jorna Gedenktekens nodigen u graag uit voor een kennismaking. Samen inventariseren we welke steensoort en welk model grafsteen goed past bij uw wensen of die van een overledene. Kijk ook eens naar de voorbeelden van monumenten die wij eerder ontworpen hebben op onze website.

Dubbel monument