JORNA Gedenktekens
kwaliteit sinds 1918

Grafsteen bij Beetsterzwaag van Jorna Gedenktekens

Mogelijk verdiept u zich in mogelijkheden die u heeft bij de aankoop van een grafsteen rond Beetsterzwaag, daar u deze voor uw overlijden zelf uit wilt hebben gekozen. Iemand anders zoekt naar een grafsteen voor een reeds overleden dierbare. In beide gevallen zijn er verschillende aspecten om vooraf over na te denken. Denk bijvoorbeeld aan de stijl van de grafsteen. Mag deze strak en modern zijn, of geeft u de voorkeur aan een wat grover model en bontere kleuren? Naast de mogelijkheid te kiezen voor een enkel monument, biedt Jorna Gedenktekens u verschillende andere opties. We vertellen u er graag meer over.

Jorna Gedenktekens

Mogelijkheden bij keuze grafsteen rond Beetsterzwaag

Naast een enkel monument kunt u ook een dubbel monument overwegen, wanneer u op zoek bent naar een passende grafsteen rond Beetsterzwaag voor uzelf of een overledene. Een dubbel monument wordt veelal gebruikt bij familiegraven waar partners samen liggen. U kunt al voor het overlijden van beide personen voor zo’n monument kiezen. Uw naam wordt hierbij al in de grafsteen gegraveerd. De sterfdatum zal later worden toegevoegd. Nog altijd vinden mensen het een mooie gedachte om dichtbij hun partner begraven te worden.

Grafsteen bij Beetsterzwaag met grafbedekking

Niet alleen zit er een verschil tussen een enkel- en dubbel monument. Ook heeft u de keuze uit een monument met en zonder grafbedekking. Een grafbedekking is een fraaie, stenen plaat welke over het graf heen valt. Het maakt het graf af. U heeft bij een grafbedekking verschillende mogelijkheden. Naast een vaste steen, kunt u bijvoorbeeld ook voor een holle steen kiezen welke naar eigen inzicht te vullen is met keien, grind of bijvoorbeeld enkele bloemen. Laat u informeren over de mogelijkheden; neem eens contact met ons op.

Dubbel monument met grafbedekking