JORNA Gedenktekens
kwaliteit sinds 1918

Grafmonument in Friesland aanschaffen

Het uitzoeken van een grafmonument in Friesland kan de nodige emoties met zich meebrengen. Of het nu gaat om een grafmonument voor uzelf, of voor een overleden dierbare. Jorna Gedenktekens begrijpt dit! Onze mensen nemen de tijd voor u, door u in alle rust de verschillende mogelijkheden voor te leggen. Welk type steen past het beste bij uw karakter of dat van degene die recent overleden is? Kiest u voor een enkel- of dubbel grafmonument in Friesland? Het zijn voorbeelden van keuzes die u dient te maken. Alles is er hierbij op gericht uzelf of een overleden dierbare een zo fijn mogelijke laatste rustplaats te bieden.

Jorna Gedenktekens

Mogelijkheden bij een grafmonument in Friesland

Een grafmonument in Friesland kan in verschillende modellen worden aangeboden. Het verschil zit hierbij in het type steen en in het model. Een dubbel grafmonument wordt vaak gekozen door partners of bijvoorbeeld een broer en zus die bij elkaar begraven willen worden na hun overlijden. Het alternatief is een enkel grafmonument in Friesland. In beide gevallen kan het grafmonument geleverd worden met en zonder grafbedekking. Een grafbedekking wordt in verschillende soorten aangeboden. Denk aan een grafbedekking met grind, een grafbedekking welke u zelf kunt vullen met verschillende soorten planten, enzovoorts. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Grafmonument in Friesland uitzoeken

Op onze website vindt u voorbeelden van de grafmonumenten die Jorna Gedenktekens u kan bieden. We nodigen u graag uit voor een nadere kennismaking. Hierbij kunnen we u persoonlijk adviseren over het type grafmonument in Friesland wat goed past bij de wensen die u vooraf met ons deelt. Heeft u een bestaand grafmonument wat beschadigd is geraakt? Wij kunnen het grafmonument in Friesland voor u restaureren in zo’n geval.