JORNA Gedenktekens
kwaliteit sinds 1918

Dubbel grafmonument in Ureterp

Het uitzoeken van een dubbel grafmonument in Ureterp kan emotioneel zwaar zijn. Vaak betekent dit immers dat u de laatste fase van uw leven in gaat, of dat u uw partner recentelijk verloren bent. Tegelijkertijd kan de keuze voor een dubbel grafmonument in Ureterp een hele mooie zijn. Het verzekert u ervan, dat u op uw laatste rustplaats samen met uw partner of een ander familielid ligt. Bij de keuze voor een dubbel grafmonument in Ureterp bieden we u verschillende mogelijkheden. Heeft u al een beeld van het grafmonument wat op uw wensen aansluit? Naast dubbele grafmonumenten kunt u ook voor een enkel grafmonument bij ons terecht.

Dubbel monument met grafbedekking

Uw mogelijkheden bij dubbel grafmonument in Ureterp

Wanneer u voor een dubbel grafmonument bij Ureterp kiest, heeft u allereerst keuze uit een variant met en zonder grafbedekking. Mogelijk wilt u een aantal planten uit uw huidige tuin op uw graf door laten groeien. Het biedt uw nabestaanden een fijne plek om bijvoorbeeld herinneringen op te halen of een moment van stilte te nemen. Naast een grafbedekking met verschillende soorten planten, zou u ook voor een grafbedekking met keien of grind kunnen kiezen. Wat krijgt hierin uw voorkeur?

Dubbel monument met grafbedekking
Dubbel monument met grafbedekking

Dubbel grafmonument in Ureterp in diverse stijlen

Naast de keuze tussen een dubbel grafmonument in Ureterp met en zonder grafbedekking, heeft u keuze uit verschillende stijlen grafmonumenten. Kiest u voor een strakke, moderne grafsteen of mag de grafsteen wat ruwer zijn? Op onze website vindt u voorbeelden van de diverse stijlen grafmonumenten die we u kunnen bieden. Neem gerust eens contact met ons op, voor het maken van een afspraak. We leggen de diverse opties graag aan u voor bij een nadere kennismaking.