JORNA Gedenktekens
kwaliteit sinds 1918

Dubbel grafmonument in Friesland laten maken

Wenst u na uw overlijden samen met uw partner begraven te worden? De keuze voor een dubbel grafmonument in Friesland is in dat geval een interessante. Op een dubbel grafmonument valt zowel uw naam, geboortedatum en sterfdag te lezen, als die van uw partner. Veel mensen vinden het een mooie gedachte, hun leven samen met een dierbare te eindigen. Met de keuze voor een dubbel grafmonument in Friesland bent u er nog niet. Kiest u voor een ronde of hoekige grafsteen? Geeft u de voorkeur aan een licht, of een juist wat donkerder type steen? Jorna Gedenktekens legt de verschillende mogelijkheden graag aan u voor.

Dubbel monument met grafbedekking
Dubbel monument met grafbedekking

Geschikt dubbel grafmonument in Friesland selecteren

Bekijk de afbeeldingen op onze website alvast eens, om een beeld te krijgen van hetgeen uw mogelijkheden zijn bij de keuze voor een dubbel grafmonument in Friesland. Gedenkstenen zijn er in tal van verschillende modellen en stijlen. De één geeft de voorkeur aan een verfijnd ontwerp, de ander juist aan een grover model. Niet alleen wordt er onderscheid gemaakt tussen de diverse stijlen grafmonumenten; kies ook tussen een dubbel grafmonument met en zonder grafbedekking. Mogelijk wenst u een aantal vaste planten boven uw graf. Met een grafbedekking heeft u die mogelijkheid.

Advies bij aankoop dubbel grafmonument in Friesland

De ruime keuze die u heeft bij het uitkiezen van een dubbel grafmonument in Friesland maakt het niet eenvoudig om tot een besluit te komen. Daarbij wenst u mogelijk meer informatie over de precieze mogelijkheden die u heeft. Neem gerust eens contact met ons op, zodat we samen met u naar het meest geschikte dubbele grafmonument voor u en uw partner kunnen zoeken.

Dubbel monument met grafbedekking